Suport ajuts FEDER, RIS3CAT i PECT de UE

Inicio » Proyectos » Definició de l'Estratègia » Suport ajuts FEDER, RIS3CAT i PECT de UE

L’Estratègia Catalunya 2020 (ECAT 2020), adoptada l’any 2010 i concebuda com una estratègia conjunta de la UE i els estats membres, s’ha concretat a Catalunya en quatre grans línies d’actuació:

  1. L’estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT).
  2. Una planificació estratègica dels fons europeus.
  3. L’adequació dels plans i actuacions sectorials amb les prioritats d’Europa 2020.
  4. El diàleg social permanent.

En el marc financer pluriennal de la UE per al període 2014-2020 s’han anat obrint diverses convocatòries relatives al RIS3CAT, els Programes Operatius (PO) del FEDER i els Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT).

En aquest context, l’equip Momentumco darrerament ha col·laborat amb diversos Ajuntaments, Consorcis, Universitats i empreses privades en la presentació de les propostes. El projecte de suport s’ha centrat en la identificació dels stakeholders clau implicats, la direcció i coordinació del treball conjunt entre tots els agents implicats, la preparació de la visió global del projecte amb les propostes de priorització d’activitats i, finalment, la concreció de la Memòria Tècnica amb la concreció de projectes, despeses elegibles i fites i calendaris d’execució.

Alguns exemples recents són: el suport a la Comunitat RIS3CAT de Turisme, suport a la Comunitat RIS3CAT Gastronomia, proposta FEDER Sant Adrià de Besòs i el PECT Litoral Besòs – UPC.

El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.