Avís Legal

Inicio » Avís Legal

El present Avís Legal regula l’ús del servei del portal d’Internet amb direcció www.momentumco.eu, el responsable del qual, a efectes identificatius, es:

  • Responsable: ESTRATEGIA MOMENTUMCO SL
  • CIF: B66675835
  • Direcció: DIPUTACIÓ 297, 2-2ª, 08009, BARCELONA, ESPANYA
  • Telèfon: 629 313 387
  • Mail: momentumco@momentumco.eu

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre el Responsable amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents a la Web, es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Les parts renuncioen expressament al fur que els pugui correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals del domicili del Responsable per tal de resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir a la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

Contingut i Us

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial Responsable.

El titular de la Web no s’identifica amb les opinions expressades a la mateixa pàgina web pels seus col·laboradors. L’Empresa es reserva el dret a efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presenten a través de la mateixa com la forma en la que aquests apareixen presentats o localitzats en els seus servidors.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta website i els continguts que inclou es troben protegits per les lleis de Propietat Intel·lectual. No podran ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació. L’accés a aquesta website no atorga als usuaris dret, ni cap titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual dels continguts que inclou aquesta website.

El contingut d’aquesta pàgina pot ser descarregat a la terminal de l’usuari (download), sempre que sigui per al seu us privat i sense finalitas comercials; per tant, no es podrà explotar, reproduir, distribuir, modificar, comunicar públicament, cedir, transformar o usar el contingut d’aquesta website amb finalitats públiques o comercials.

El nom comercial, les marques, el logo, productes i serveis que conté aquesta pàgina web es troben protegits per la llei.

El Responsable es reserva la possibilitat d’exercir les accions judicials que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual.

Enllaços (Links)

La presència d’enllaços (links) a les pàgines web del Responsable té la finalitat únicament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.