Elaboració de Plans d’Actuació Municipal (PAMs)

Inicio » Proyectos » Definició de l'Estratègia » Elaboració de Plans d’Actuació Municipal (PAMs)

Al llarg dels darrers anys, els consistoris han iniciat el procés d’elaboració dels seus Plans d’Actuació Municipal (PAM) per al proper mandat.

Pensem que aquest és un procés important per escapar del dia a dia i fer una bona reflexió estratègica per tal d’identificar els principals reptes que ha d’abordar un municipi en els propers anys i la manera de fer-ho. El PAM és un document que estableix les línies prioritàries, els objectius i les actuacions de l’acció del govern prevista al llarg del mandat i és, per tant, el full de ruta municipal. Si bé l’equip de govern té molt a dir-hi, és de vital importància comptar amb el suport dels equips tècnics i pot ser un molt bon moment per fer participar i implicar a la ciutadania.

Des de Momentumco, hem aportat la nostra experiència en planificació estratègica al terreny municipal, donant suport i acompanyament a diversos ajuntaments en l’elaboració i concreció dels PAMs, que esperem siguin ambiciosos, però alhora viables, i permetin orientar els projectes de transformació municipal per a avançar cap a la Visió desitjada per governs i habitants.

El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.