Estratègies d’avanç cap a l’Agenda 2030 i els ODS

Inicio » Proyectos » Definició de l'Estratègia » Estratègies d’avanç cap a l’Agenda 2030 i els ODS

L’any 2020, es va treballar amb una universitat important de la Comunitat Valenciana en la seva Estratègia d’avanç cap als ODS. El projecte desenvolupa la voluntat de la universitat per integrar els ODS en la seva forma de treballar, identificant accions de canvi i millora tant en la forma de treballar de la mateixa universitat, com en l’entorn socioeconòmic que l’envolta. Amb aquesta finalitat, es van obrir debats sobre el potencial de la Universitat per millorar la seva realitat i la del seu entorn, amb l’objectiu de que aquests permetessin identificar actuacions i impulsar canvis en els propers anys per avançar cap als ODS.

Aquest procés fou bàsicament participatiu i desenvolupat des de baix cap a dalt, amb la implicació de tots els principals agents tant de la Universitat, com del seu entorn social i econòmic.

Al llarg de tot l’any es va realitzar un procés participatiu que, a causa de la pandèmia, va desenvolupar-se utilitzant diversos formats i dinàmiques online, i que va permetre identificar un llarg catàleg d’Actuacions que des de la Universitat poden desenvolupar internament, o impulsar en el seu entorn, convertint-se en un motor d’avanç cap als ODS en l’entorn regional de la universitat. Al llarg de l’any 2021, es va redactar el document final que estructurava les propostes per assolir els ODS des del punt de vista de les 4 missions clau de la universitat: docència, investigació, governança i gestió  i compromís amb la societat.

El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.