Millora organitzativa

Inicio » Serveis » Millora organitzativa

Millora organitzativa

Transformant l’eficiència i la innovació en l’organització

Pel camí cap a l’optimització empresarial, es destaca la importància dels mapes de processos, els plans de millora i la redefinició d’aquests per aconseguir una evolució organitzativa constant. La simpificació administrativa es converteix en una eina clau per potenciar l’eficiència i l’efectivitat en totes les àrees de l’organització, garantint un funcionament fluid i enfocat a l’èxit.

 

b

Mapes de processos i plans de millora

L’estructuració de les tasques en processos és una pràctica fonamental que contribueix significativament a sistematitzar la forma de treballar dels equips. Mitjançant la creació i l’ús de mapes de processos, es facilita una visió més àmplia i coherent de les activitats que es duen a terme, s’ordenar la forma de treballar, s’identifiquen disfuncions o aspectes de millora i es plantegen accions de millora de cara al futur, tot d’una manera molt visual.

b

Evolució organitzativa

De manera periòdica, és necessari dur a terme un anàlisi organitzatiu minuciós per a identificar punts de millora i poder plantejar millores de futur. La revisió d’aspectes com els organigrames, les deficincions de responsabilitats i estructuracions d’equips, entre altres aspectes; és imprescindible per tal d’obrir una reflexió sobre si és necessària la implantació d’accions de millora.

b

Redefinició de processos

No perquè una tasca sempre s’hagi realitzat d’una manera concreta vol dir que aquesta sigui la millor o la més eficient. En un context amb una gran necessitat per a millorar la productivitat dels equips, des de MomentumCo, donem suport a l’anàlisi i la redefinició de processos per a la millora d’aquelles ineficiències que puguin haver-hi, sempre comptant amb el coneixement i la col·laboració dels propis equips.

b

Simplificació administrativa

En el sector públic, la simplificació administrativa de cara a la ciutadania és un dels principals reptes de futur. Encara que ja faci anys que aquesta visió s’ha integrat en els equips que executen qualsevol tipus de tramitacions, encara queda molt camí per a recórrer en aquest àmbit. MomentumCo ha acompanyat a molts equips a l’hora d’avançar cap a una simplificació administrativa, establint estratègies i solucions innovadores.

Altres serveis

Coneix altres serveis

Definició de l'estratègia

 • Estratègia institucional i empresarial.
 • Organitzacions no lucratives i xarxes.
 • Processos de reflexió estratègica.
 • Direcció i facilitació de sessions.

Execució i Seguiment

 • Plans d’acció i oficina de gestió.
 • Implantació i seguiment de l’estratègia.
 • Monitorització dels indicadors clau.
 • Seguiment de l’avanç de projectes.

Impuls a la participació

 • Estructuració de sessions.
 • Disseny, execució i anàlisi d’enquestes.
 • Dinàmiques participatives.
 • Sessions de brainstorming.
El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.