Estudi sobre la Gestió del Verd Urbà en grans ciutats

Inicio » Proyectos » Execució i Seguiment » Estudi sobre la Gestió del Verd Urbà en grans ciutats

L'”Estudio sobre la gestión del verde urbano de las principales ciudades españolas” elaborat per l'”Asociación Española de Parques y Jardines Públicos” (AEPJP) va comptar amb la col.laboració de la “Federación Española de Municipios y Provincias” (FEMP), a través de la seva Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat, i de l'”Asociación Española de Empresas de Parques y Jardines” (ASEJA). Aquest, es va realitzar amb l’objectiu de conèixer i analitzar els models de gestió de la infraestructura verd urbana, així com les seves principals magnituds, pressupostos i recursos humans dedicats a la conservació d’aquesta infraestructura.

Per portar a terme l’estudi, es va plantejar una enquesta sobre la gestió del verd urbà, per 81 municipis que es corresponen amb les ciutats espanyoles capitals de provincia, les dues ciutats autònomes més totes les ciutats amb població superior a 100.000 habitants.

L’equip Momentumco va col·laborar en aquest procés ajudant a:

  • Dissenyar l’enquesta de manera alineada als objectius de l’estudi.
  • Coordinar l’enviament i la obtenció de les respostes de l’enquesta.
  • Explotar de forma analítica els resultats obtinguts.
  • Confeccionar l’estudi final.

Descarrega l’estudi aquí

Presentació de l’estudi (Nota de premsa)

El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.