Processos de reflexió amb la participació de stakeholders

Inicio » Proyectos » Definició de l'Estratègia » Processos de reflexió amb la participació de stakeholders

Client

Sovint, treballar en un projecte complex implica convocar moltes persones per a que comparteixin el seu coneixement. Les sessions / jornades / workshops de treball amb molta gent han de ser preparades de forma intensa per a aportar valor. A Momentumco ens hem especialitzat en gestionar workshops de fins a 100 persones que treballen en diferents formats per tal d’assolir l’objectiu plantejat.

La reflexió sobre els reptes de futur entre les diferents delegacions territorials d’un col.lectiu professional, el treball conjunt entre un grup d’empresaris i professionals per tal de reflexionar sobre la promoció de l’economia o una trobada de professionals i gestors públics d’arreu per tal d’avançar en un protocol de gestió de les ciutats, han estat algunes de les experiències en les que hem treballat.

En general es tracta de Jornades d’un o dos dies de durada, amb unes 50 – 100 persones, que treballen en plenari i en tallers seguint un procés de reflexió estratègica encaminat a abordar el tema / objectiu plantejat. Les darreres experiències en projectes d’aquest tipus han estat:

A nivell de petit format (al voltant de 15 persones) desenvolupem sessions de reflexió estratègica que permeten abordar, recollint l’opinió de tots els convocats i en un temps curt (al voltant de 2-4 hores) els objectius plantejats. Alguns exemples són: sessions de Seguiment nivell d’avanç, Temes Estratègics clau de mandat (Ajuntament de Bilbao), Sessions amb experts aportacions al Pla Estratègic de Turisme Barcelona 2020, Pla de treball de la Xarxa internacional despatxos advocats Consulegis o diverses sessions participatives amb la ciutadania PAM Barcelona.

El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.