Definició de l’estratègia municipal

Inicio » Proyectos » Impuls a la Participació » Definició de l’estratègia municipal

Els nous equips de govern municipals es troben en procés de definició de la seva estratègia, mitjançant l’elaboració d’un Pla d’Actuació Municipal (PAM) que servirà de full de ruta a seguir durant els propers 4 anys del mandat, fet de manera participativa i amb la implicació de tota la ciutadania en la presa de decisions.

En aquest context, Momentumco ha donat suport en:

  • La definició d’eixos, línies i objectius estratègics juntament amb el disseny i realització del procés de treball intern de l’organització, implicant internament als equips tècnics del propi Ajuntament, aprofitant el seu coneixement per elaborar l’estratègia al mateix temps que se’ls fa partícips dels objectius de l’organització.
  • La dinamització de tallers i debats presencials i la recollida d’informació que ha permès estructurar el document PAM, dotant als organismes de participació existents o bé mitjançant sessions específiques amb una metodologia participativa per afavorir l’aportació d’idees, el contrast d’arguments i la construcció col·lectiva entre les persones assistents. Això ha permès convertir aquests espais en un dels principals instruments a l’hora de treballar conjuntament amb la ciutadania i obtenir i debatre propostes que han ajudat a construir el PAM.
El nostre equip d'especialistes està preparat per proporcionar-te la solució ideal, adaptada a les necessitats específiques. No dubtis a sol·licitar el teu pressupost personalitzat de manera immediata i obtenir així la millor opció per a tu.