Processos de reflexió estratègica amb la participació de stakeholders

Moltes vegades treballar en un projecte complex implica convocar moltes persones per a que comparteixin el seu coneixement. Les sessions / jornades / workshops de treball amb molta gent (hem comprovat que fins a 100 persones les podem gestionar de forma efectiva) han de ser preparades de forma intensa per a aportar valor. A MOMENTUM&co ens hem especialitzat en gestionar workshops de fins a 100 persones que treballen en diferents formats per tal d’assolir l’objectiu plantejat.

Alguns exemples com ara la reflexió sobre els reptes de futur  entre les diferents delegacions territorials d’un col.lectiu professional, el treball conjunt entre un grup d’empresaris i professionals per tal de reflexionar com el sector municipal pot promoure l’economia o un grup de professionals i gestors públic de tot el mon es trobem per tal d’avançar en un protocol de gestió de les ciutats, han estat algunes de les experiències que hem treballat.

En general es tracta de Jornades d’un o dos dies de durada, amb uns 50 – 100 persones, que treballen en plenari i en tallers seguint un procés de reflexió estratègica encaminat a abordar el tema / objectiu plantejat.

Les darreres experiències en projectes d’aquest tipus han estat:

A nivell de petit format (al voltant de 15 persones) desenvolupem sessions de reflexió estratègica que permeten abordar, recollint l’opinió de tots els convocats i en un temps curt (al voltant de 2-4 hores) els objectius plantejats. Alguns exemples han estat: sessions de Seguiment nivell avanç, Temes Estratègics clau de mandat (Ajuntament de Bilbao), Sessions amb experts aportacions al Pla Estratègic de Turisme Barcelona 2020, Pla de treball de la Xarxa internacional despatxos advocats Consulegis o diverses sessions participatives amb la ciutadania PAM Barcelona.

momentumco@momentumco.eu +34 93 633 89 15 momentum.co Diputació 297 2-2 A, 08009 Barcelona